Martina Dlabajová

  • ANO 2011
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.12.2015 12:20:38 - NEBOJimSA

prázdniny

Naši poslanci o vánocích nepracují, za což je nesoudím. Pokud se nemýlím, v různých státech se ale svátky slaví jinak a snad se liší i čas kdy se rozbalují dárky a hlavně tradice. Nevím taky, zda je všude na nový rok státní svátek. Můj dotaz. Jak v tento čas (posledních 14 dní v roce) pracuje evropský parlament? Máte nějaké prázdniny? A co v létě? Sněmovna i Senát si u nás berou volno, je něco takového i v Bruselu?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.01.2016 9:58:26 - Martina Dlabajová
Dobrý den,
děkuji Vám za zajímavý dotaz.
Svátky během roku se v České republice i Belgii se liší. Pokud je např. volno v Belgii, většinou odcestuji do ČR, kde mám díky tomu prostor pro různé další schůzky a naopak.
Během Vánočních svátků je v Evropském parlamentu volno, zasedání některých výborů probíhalo ještě ve vánočním týdnu, já jsem tyto dny využila pro práci v mé poslanecké kanceláři ve Zlíně. Od 23. 12. do 3.1 jsem pak měla volno a užívala si svátky se svou rodinnou a nejbližšími.
V létě zpravidla končí zasedání parlamentních orgánů na konci července a začíná opět koncem srpna. Tento "volný" měsíc využívám k naplánování osobní dovolené, ale také k uskutečnění schůzek a dalších událostí v ČR, na které se během celoročně nabitého programu nedostalo dříve.

Přeji Vám hezký den,

MD