Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.12.2015 12:09:52 - Parlist

Volby

Dobrý den pane Prezidente. Již delší dobu si lámu hlavu tím, jak je možné, že ať volím jak chci, tak vždycky se vytvoří nějaká koalice, kde jsou i zástupci těch stran, které bych nikdy nevolil. Například pan Sobotka, před volbami sliboval, že se podívá i na zpackanou církevní restituci, (se kterou nesouhlasí větší část národa) a potom se dá do spolupráce s panem Bělobrádkem. Je to výsměch všem, kteří mu dali svůj hlas. A co říci na zvýšení platů poslancům vs přidání důchodcům, čtyřicet korun? To už opravdu není jenom k smíchu ale na pár přes ruku, že jsem mu svůj hlas dal. To, jak nás zaprodávají cizákům, je do nebe volající, nemají ani kousek národní hrdosti, o sociálním cítění nemluvím. Jsem rád, že jste se stal mým Prezidentem a držím vám palce, aby jste vydržel urážení a pomluvy v tisku a kolem sebe. Pevné zdraví a sílu přeji vám i celému národu. S pozdravem: ČR nikomu zadarmo nedáme. Lada

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.01.2016 12:56:55 - Ing. Miloš Zeman
S přáním dobrého zdraví a úspěchů jsem ztotožněn a velice za ně děkuji. Pokud jde o vaši otázku, politický majstrštyk spočívá v tom, že vytvoříte menšinovou jednobarevnou vládu, která nevyžaduje žádné koalice a tedy žádné podstatné kompromisy. Průměrný politik naopak slepí koalici z různorodých prvků s různorodými zájmy a potom žádný ze svých podstatných programových bodů, které sliboval před volbami, nedokáže splnit.