Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.01.2016 16:39:45 - kaspik

Vize Vaší politické budoucnosti?

Dobrý den.
Jste jedna z mála politiků,kteří se snaží prosazovat dobré politické návrhy a to i návrhy opozičních stran a to napříč politickým spektrem,pokud jsou pro dobro našich občanů a národních zájmů.V tom Vám vyjadřuji svoji podporu a ptám se:
Jakou máte představu o Vaši budoucí politické budoucnosti?Neuvažovala jste třeba o kandidatuře na prezidentku?
Děkuji a jsem s pozdravem.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.02.2016 12:15:30 - Mgr. Jana Černochová
Dobrý den,

děkuji za pochvalu a za vyjádření podpory a důvěry, kterého si velmi vážím. Pravda je taková, že pokud jde o mou politickou budoucnost, neuvažuji nad ní v rovině funkcí, které bych chtěla vykonávat, ale především v rovině maximálního přínosu a užitečnosti pro naši zemi a společnost. Politiku jsem vždy vnímala jako službu. A tuto službu jsem vždy chtěla a i nadále chci vykonávat, jak nejlépe umím. Mohu-li soudit podle podpory, které se mi dostává od voličů, pak si troufám tvrdit, že se mi to snad i daří.

Co se týče kandidatury na prezidentku, jedná se o myšlenku, nad kterou jsem dosud opravdu ani neuvažovala. Domnívám se, že prezidentem by neměl být ten, pro koho je tato funkce životním snem nebo cílem, ale spíš ten, kdo je k ní určitým způsobem povolán.

Jana Černochová