Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.01.2016 17:30:11 - járemca

jak je to s tou otázkouimigrace v ANO

Nelíbí se mi že každý říkáte něco jiného, potom jste do budoucna nevolitelní, protože člověk neví co od vás čekat! A prosím vás jak jste mohli dopustit aby do škol měla jít ta propaganda co má učit děti soucitu s uprchlíky, to je neskutečné svinstvo, ještě že jsem v rodině všichni vysokoškoláci, do školy kde je propaganda naše děti a vnoučata chodit nebudou!!!!!!!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.02.2016 11:30:17 - Andrej Babiš
  Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4
Dobrý den, v rámci hnutí ANO máme vícero lidí, kteří se
vyjadřovali k zahraniční politice a měli občas odlišný názor.

Nechtěl jsem je nutit, aby říkali totéž co já. Nejsme žádná totalitní strana. Názorový pluralismus ostatně k liberální straně patří a já vždy oceňuju protinázor. Diskuse je nezbytná. My jsme si to nedávno vyříkali a shodli se na naších zásadních postojích.

Většina hnutí má jasný názor, a myslím, že ho mediálně reprezentuji já. Pro mě to není krize, která přišla a zase odejde. Je to zásadní boj o budoucnost Evropy, o její přežití.

Požadujeme:
- Stejnou schengenskou hranici jak má Polsko a Slovensko s Ukrajinou a Maďarsko se Srbskem
-  Úplné zastavení přílivu uprchlíku a jejich selekci na uprchlíky prchající před válkou a na ekonomické migranty ještě na území Turecka
- Hotspoty mimo Evropu, v Turecku
- Centrální pohraniční stráž na schengenské vnější hranici s dostatečným počtem policistu a rozpočtem
- Zapojení NATO do boje proti pašerákům migrantů

Tyto opatření je důležité udělat okamžitě. EU musí vyjednat konkrétní smlouvu s Tureckem, kde bude jasně určeno do kterých  uprchlických táboru jdou peníze EU. Uprchlíci by měli zůstat v hotspotech v Turecku až do chvíle možného návratu do Sýrie.

AB.

A co se týče propagandy, která šla do škol, hnutí ANO nemá na starosti resort školství a proto nikdo z našich poslanců ani ministrů nebyl o existenci takového komiksu informován. I já jsem se to dozvěděl až z médií a třeba na otázku TV Nova jsem pak řekl toto:“ To vůbec nechápu, ,jak je to možné, že se toto v našich školách vyučuje. To je jako katastrofa a to by měli okamžitě stáhnout, protože to je samozřejmě strašení obyvatelstva a poplašná zpráva.“
http://www.anobudelip.cz/cs/o-nas/aktuality/z-medii/babis--uprchliky-prijimat-nemuzeme-25074.shtml