PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.01.2016 13:16:54 - Ronaldo

Revoluce proti nepohodlne vlade?

Dobry den, nemyslite si, ze obcane povstanou a udelaji si poradek ve sve zemi? Politikum nikdo neveri a je jen otazka casu, nez bude tresk a budou umirat lide, migranti, politici a bohuzel to odnesou i obcane zeme.
Par statu se jiz pripravuje na anarchii a obcanskou valku (Svycarsko,Nemecko i Rakousko se vyzbrojuje-obcane).
Dale bych se vas chtel zeptat, jak je mozne, ze utikaji muslimove a ne krestane???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.01.2016 12:32:56 - PhDr. Josef Skála, CSc.

Sám bych si moc přál, aby to zdravý rozum, lidskost a pokrok vyhrály bez násilí a krve. Právě to mne do politiky táhne i osobně. Od dnešních „elit“ se toho nedočkáme. Fatální závod s časem už běží. Buď si většina, jíž dnešní Absurdistán ubližuje, vezme nezávislé slovo stále včas - a místo povrchního, zkorumpovaného žvástu začne věci řešit. Nebo to nechá na těch, kdo nic lepšího neumí - a pak hrozí skutečně i mazec, co může hodně bolet.

Potom bude fatálně důležité, aby to nebyla rvačka, v níž není komu fandit. Holomajzna slepých vášní, jimž chybí světlo na konci tunelu. Má-li to dojít až tam, že lidem nezbude než povstat, chce to hlavně jasný program, který si to riziko zaslouží. Ten závod s časem teď běží především o něj. O to, aby nezůstal jen vizí pár sečtělých hlav. Aby se stal politickou silou s adekvátní oporou a vlivem. Potencí přečíslit i každou mocenskou přesilovku. Právě od toho je tu ničím nepančovaná levice. Tu potenci musíme polít živou vodou co nejdřív. Držte nám palce.

Složení migrační vlny je barvitější, než to podává většina médií. Zahrnuje i křesťany, a ne jen muslimy. Samy konfese přitom rozhodující nejsou. Země, z nichž ti lidé prchají, je třeba přestat masakrovat. Uvalit přísné embargo na kanibalské „změny režimu“. Na sponzoring a vyzbrojování teroristické verbeže, která tu špinavou práci dělá za „liberální“ svatoušky. Dovést na kolena pokání metropole, které Střední východ a Afriku drancují už od předminulého století. Donutit je ke generální reparaci jak za Bushovy a Obamovy agrese, tak ekonomický teror od dob, kdy si pár západních zemí rozdělilo okolní svět. K velkorysému plánu rozvoje, který dá naději na důstojný život i všem, s kým se jako s lidmi vlastně už ani nepočítá. Jen to zajistí nejen bezpečnost, ale i prosperitu také Evropě.