Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.01.2016 11:11:43 - JarkaD

Baví Vás to?

Pane ministře, není už na čase udělat razantní krok? Baví Vás současný stav naší politiky kdy parlament je nečinný díky Kalouskovi, Vy jste terčem pomluv a nadávek a premiér je loutka v rukou poradců? Čekala bych od Vás razantní krok - předčasné volby. Ty byste nyní s přehledem vyhrál a zbavil byste se demokratickou cestou najednou všech odpůrců a bruselských kolaborantů a mohl byste předvést řízení státu podle svých představ. Předem děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.02.2016 9:43:54 - Andrej Babiš
 Zdravím paní Jarko, velice si vážím Vaší podpory. O tom, jak to bude s vládou, rozhodnou řádné parlamentní volby. Nechci předčasné volby, které by zase znamenaly zpomalení státní správy. Já se teď chci hlavně soustředit na správné řízení našich ministerstev. Nechci politikařit, jako to dělali všichni přede mnou. Šílené je, že v politice musíte dělat tolik kompromisů a ti zkušení z ČSSD nás na začátku tlačili do rozhodnutí, se kterými bychom dnes nesouhlasili. Nicméně, nechci rozbíjet vládu a chovat se jako všichni ti papaláši z ODS a TOP 09. Myslím si, že voliči chtějí stabilitu a nezajímají je hádky, takže já budu stále pracovat na tom, aby stát fungoval lépe, správně spravoval svůj majetek, prodával v transparentních výběrových řízeních nepoužívaný a nepotřebný majetek. Třeba obrovské historické budovy v centru Prahy, které jsou drahé na provoz a údržbu, více se zaměřím na lepší výběr daní a boj s korupcí! Co je hlavním cílem je začít stavět silnice a dálnice, protože je šílené, na jakém tankodromu musíme jezdit. Dejte mi čas a já doufám, že v příští volbách dokáži to, o čem píšete! Držte nám palce, AB Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE