Mgr. Bc. Pavla Golasowská, DiS.

  • KDU-ČSL
  • Moravskoslezský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,02. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.02.2016 11:45:05 - Ricochet

Příliš velký poprask

Zajímalo by mne, proč se okolo kauzy Machaláková dělá tak velký poprask.Zdá se, že tato paní velmi úspěšně lobuje u politiků, ale já bych se na její straně držel radši zpátky. Osobně více věřím právnímu systému v Norsku než českému, který rád politicky ovlivňuje soudní výroky, a rád by to dělal i u norských soudů. Nechystáte se vyhlásit Norsku ještě kvůli tomu válku? Už by to začínalo být směšné, kdyby se to netýkalo vážného podezření, že ten chlapec měl natržený řitní otvor, a to se běžně nestává. Bylo by pak tristní zastávat se takto urputně pedofila.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.02.2016 20:28:39 - Mgr. Bc. Pavla Golasowská, DiS.

 Dobrý den, jakému právnímu systému věříte je jen Vaše věc, pokud je to ten norský, je to na Vás. Pokud sledujete média, tak kauza Michaláková není jediná, dětí odebraných českým rodičům v Norsku je daleko více a Michaláková holt byla první. Správně píšete, že je zde vážné podezření a jak jistě víte, pokud schází důkazy, platí vždy presumpce neviny. Toto ctí právní řád a pokud by Vás někdo nařknul z trestného činu, také byste trval na důkazním řízení. Zvlášť, když by se jednalo o Vaše dítě. S pozdravem Pavla Golasowská