Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.02.2016 21:02:21 - Renata

Vážený pane prezidente

Vážím si velmi toho,jak nás chválíte jako národ i vládu,ale předseda vlády se chová skoro jako paní Merkelová.Na léčbu českých dětí se sbírají víčka od PET lahví a imigrantům nabízí 170 milionů ze státních peněz,proč? Ekonomika se po letech přece jen vzpamatovala,ale jsme na začátku a myslím, že dvě velice rozdílné kultury spolu nemohou žít už jen proto,že my tu žijeme několik tisíciletí, ale příchozí se nechtějí začlenit do společnosti, chtějí nám přikazovat, jak máme žít podle nich.Prosím Vás, zastaňte se nás, obyčejných lidí, jsem seniorka a bojím se ne o sebe, ale svou dceru a vnoučata.Měla jsem upřímnou radost, když se dařilo snižovat rozpočet,důchodci dostali 40,- Kč (jednorázový příspěvek 1200,- Kč) je stovka na měsíc,není to mnoho,ale proč dovolíte panu předsedovi vlády rozhazovat peníze lidem, kteří sem nepřišli za prací, ale vyzkoušet, kolik jsme jim ochotni dát.Já bych jim zaplatila cestu domů,přece se Afrika a Arabské země do Evropy nevejdou?
Renata Hašková
OZP Praha

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.02.2016 14:51:40 - Ing. Miloš Zeman
V této chvíli je u nás minimum migrantů, a já se pouze obávám toho, že v tomto roce se přes Českou republiku může přelít migrační vlna, pokud neučiníme odpovídající obranná opatření. K Vašemu názoru na peníze, které dáváme v tomto směru. Nemám nic proti humanitární pomoci, ale vadí mi, že zbytečně vynakládáme osm set milionů korun na pomoc Turecku jenom proto, aby na svém území migranty zadrželo. Domnívám se, že Turecko není fyzicky schopno tyto migranty zadržet, pokud je nechce poslat do vězení, takže tyto peníze budou vynaloženy nadarmo.