Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.02.2016 12:53:08 - Jaria

Zdravím,pane prezidente.Můžu se,prosím,zeptat proč se odchod doktorů do zahraničí neřeší jinak??

Nejde přeci vystudovat v ČR a nic za studium zdarma(na rozdíl od studií v zahraničí-kde si musí brát půjčky)neoplatit českým pacientům???Pokud chtějí po studiu v ČR odejít za lepším platem do ciziny-neměli by to studium uhradit???A v návaznosti povolovat odchod jen po určitých odpracovaných letech pro ČR??A ještě malá "drobnost"kdy jste na setkání řekl,že nechcete žádné otázky z lístečků.Nešlo to říct více "diplomaticky"a to tak,že nechcete připravené dotazy,které jim někdo pomáhal vypracovat,ALE z lístečků číst mohou???Mě by jistě nikdo dotaz nemusel připravovat a stejně bych si ho na lístek napsala-jen ale kvůli tomu,aby byl můj projev plynulý,věcný a abych něco důležitého neopomenula.Děkuji a hezký den.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.02.2016 14:50:08 - Ing. Miloš Zeman
Zdá se mi, že by odchod lékařů do zahraničí měl být regulován stejným způsobem, jako je tomu u odchodů sportovců. A protože zahraniční fotbalové kluby si sportovce kupují, no a tím sportovnímu klubu vrací náklady na jejich výchovu, nevidím důvod, proč by se s doktory zacházelo jinak než s fotbalisty.