JUDr. Jiří Vyvadil

No, budeme trpět, ale udělali jsme si to sami.
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.02.2016 13:33:28 - Fannyx

Dotaz

Hezký den pane Vyvadile. Rusku fandím a jeho prezidentu také. Jen mně nejde do hlavy a to je otázka pro vás: a) kde se vzala ta nenávist vůči Rusku, kterou šíří naši někteří politici a media? Nakonec vypadne z Klavani, že nás sovětská vojska, když hnala fašisty na západ okupovala.
b) Jak je možné, že takoví lidé jako Vondra nebo Klavana učí na vysoké škole CEVRO? Vždyt oni nám vychovávají z mladých lidí pátou kolonu proti Rusku . . Váš názor?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.02.2016 11:40:25 - JUDr. Jiří Vyvadil
 Zrovna včera jsme zažili historickou chvíli. Ukázalo sem že Rusko se vrací tam kam patří, jak silná a dnes navíc velmi moudrá protiváha Západu a zejména USA, Zatímco evropští politici od Velké Británie po Polsko šíří válečnické tóny a chtěli by s Ruskem vyvolat konflikt a - mezi námi od nás jim k tomu nepomáhá jenom jenom extrémní fanatická pravice zejména z TOP 09, ale i např. Sobotka či Stropnický, Obama si uvědomil, že odejde jako naprosto ztoskotavším prezident, pokud se s Vladimírem Putinem nedohodne.
A v tom přesahuje Putin všechny ostatní světové politiky. Mohl by Obamu koupat. Obama sám už nic moc nemůže a navíc stále více hlasů včetně úspěšného kandidáta republikánů Donalda Trumpa jednoznačně souhlasí, že je povinností USA s Putinem spolupracovat.
Včera jsme se vrátili k rozumnému uspořádání vyváženého soužití před rok 1989. Jen ti naši pitomci to ještě nějakou chvíli nepochopí.
Ale z toho si nic nedělějme. My zcela objektivně máme pravdu.