PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.02.2016 13:19:23 - karamelka

rozprava o migraci

O migraci se hovoří stále dokola a výsledek? Já žádný nevidím. Vy snad ano? Jak je to možné? Jste snad tak neschopní, nebo co si má obyčejný člověk myslet? A ještě dotaz k vašemu článku. Dostali jste se už k témata odvolání Stropnického, jak včera navrhl Bělobrádek? A podpořil byste takový návrh? Ptám se proto, že Babiš odvolání nepotvrdil, ale ani nevyloučil a nepřišlo mi, že by se stropnického v tomhle ohledu nějak zastával. Vy se ho zastanete?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.02.2016 13:49:58 - PhDr. Zdeněk Soukup
Ani já nevidím očekávaný pozitivní výsledek. O tom ostatně můj článek je. Jestli Vám to stojí za to, prohlédněte si mé ostatní články. Pochopíte, že patřím k největším kritikům té nečinnosti, která může být osudná. O možném odvolání kolegy Stropnického právě jednáme. Na to, zda se za něj postavím, mám zatím málo informací. Spíš se ale přikláním k tomu, že pana ministra podržím. Evidentně to není on, kdo informace z Bezpečnostní rady státu vynesl. Pouze je komentoval. Nicméně asi mu doporučím pravidlo: mluviti stříbro, mlčeti zlato.