PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.02.2016 13:22:06 - marek kalivoda

televize

Budete také někdy vystupovat v televizi? Prč jsou tam stále ti samí? Chybí mi něco jako politická televize, kde by měli politici možnost vyjádřit se. Přiznám se, že je to pro mě pohodlnější než číst noviny. ČT mi ale nepřijde moc objektivní a v jiných TV mají politici málo prostoru.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.02.2016 18:58:02 - PhDr. Zdeněk Soukup

V televizi jsem byl už až až ... třicet let jsem působil hlavně v ČT jako reportér a moderátor. Ale vážně. Nejde o mě. Máte pravdu, že novináři si oblíbili několik politiků, které prezentují pořád dokola. Třeba od nás z ANO zvou zrovna na téma migrace osobnosti, které nezastávají většinový názor. To je špatně. Svědčí to o jisté pohodlnosti novinářů, a co může být horší, napovídá to o zaujatosti pro určitý názor.

Jinak Váš názor, že by měla existovat nějaká politická televize, nesdílím. Já si myslím, že politiky je v našich televizích až moc. O politice se nemá žvanit. Politika by měla pokud možno příznivě ovlivňovat život lidí, aniž by si to uvědomovali. Politika je vlastně všechno kolem nás.