PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.02.2016 14:03:18 - Libecek K.

NATO lodě na migranty a nebo na válku s Ruskem?

......myslím si, že ty lodě tam nejsou na migranty, ale příprava na válku s Ruskem.......protože ta rychlost je s podivem, kdy má Rusko v Sýrii nakročeno k vítězství. Ty lodě tam mohli být již před rokem, jak avízoval BABIŠ a bylo to NATO, co to odmítlo.......o to víc je to podezřelé....co si vy myslíte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.02.2016 19:11:16 - PhDr. Zdeněk Soukup

Já bych se nechtěl uchylovat ke konspiračním teoriím. Snad nemáte pravdu. Myslím si, že pronikáním radikálního islámu hrozí euro americké civilizaci nebezpečí, kterému by měly čelit obě určující mocnosti, tedy USA a Rusko společně. To velí rozum. Bohužel, ten tak trochu v současné době na obou stranách postrádám.

Já bych se chtěl na přítomnost  NATO u tureckých břehů podívat z jiné stránky. Co tam budou dělat, když dnes vysoký představitel Aliance vyloučil, že by vraceli a odkláněly čluny s migranty od evropských břehů. Ptal jsem se na to dnes v rozpravě ministra zahraničí Zaorálka. Odpověděl, že budou situaci monitorovat. Došel jsem k závěru, že NATO je tam pro kočku. Toť názor laika. Berte neberte.