Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.02.2016 10:27:18 - JarkaD

Není již čas?

Pane Babiši, dík za Vaši práci na nápravě chyb minulých vlád, ale není již na čase vzít to do rukou sám a zbavit se koaličních partnerů, kteří Vám jen hází klacky pod nohy a kašlou na občany?
Měl byste jistě podporu prezidenta Zemana a většiny národa.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.02.2016 10:02:16 - Andrej Babiš
 Zdravím a velice si vážím Vaší podpory. O tom, jak to bude s vládou, rozhodnou řádné parlamentní volby. Šílené je, že v politice musíte dělat tolik kompromisů a ti zkušení z ČSSD nás na začátku tlačili do rozhodnutí, se kterými bychom dnes nesouhlasili. Nicméně, nechci rozbíjet vládu a chovat se jako všichni ti papaláši z ODS a TOP 09. Myslím si, že voliči chtějí stabilitu a nezajímají je hádky, takže já budu stále pracovat na tom, aby stát fungoval lépe, správně spravoval svůj majetek, prodával v transparentních výběrových řízeních nepoužívaný a nepotřebný majetek. Třeba obrovské historické budovy v centru Prahy, které jsou drahé na provoz a údržbu, více se zaměřím na lepší výběr daní a boj s korupcí! Dejte mi čas a já doufám, že v příští volbách dokáži to, o čem píšete! Mějte se, AB Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE