PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.02.2016 17:39:18 - Docent

Kopete si vlastní hrob

Dobrý den pane poslanče, mám na vás dotaz jako na na zástupce současné vládní koalice. Spíte v noci dobře? Já už brzo ne. Dnes jsem dozvěděl (novinky.cz), že vláda skutečně započne s importem muslimů do naší zatím ještě krásné vlasti - konkrétně z řecka a itálie. Nejdřív samozřejmě desítky lidí, pak stovky a konečný stav ví jen bůh. Současně Přitom mnoho českých občanů žije v bídě - invalidé, matky samoživitelky. Důchodcům se dá krásných 40 Kč. Je naprosto jasné, že Prohlášení pana Sobotky, Babiše i Bělobrádka jsou jen kouřovou clonou pro stále méně naivní český občany. PRAVDA JE JINÁ. Navíc lidé o muslimské sousedy nestojí - viz. Obec Králiky či Benešov. Až se lidé začnou proti tomu bouřit pošlete na ně jako Frau Merkel Vodní děla a nazvete je extremisty, xenofoby, kteří nemají zájem o kulturní obohacení? To nemůžete ustát.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.02.2016 22:03:31 - PhDr. Zdeněk Soukup
 Máte pravdu, nespím dobře. Sdílím Vaše obavy. Čtete moje články, posloucháte má vyjádření z poslaneckých interpelací? Jestli ano, potom se divím, že své námitky směřujete právě na mě. Jsem pro úplné zastavení migrace na schengenských hranicích. A když to nepůjde jinak, jsem pro uzavření našich státních hranic. Jsem pro zrušení registrace islámu na území ČR. Zvažuji žalobu na některé představitele islámských obcí pro výroky, které podněcují k nenávisti... Naproti tomu nemohu souhlasit s Vaším paušálním odsouzením současné politické scény. Tvrdím, že minimálně nadpoloviční většina poslanců má názor, který koresponduje s mým. Také nevím, kde jste přišel k tomu, že prohlášení Sobotky, Babiše a Bělobrádka jsou kouřovou clonou. Víte, vynést takové odsouzení, ukrytý za přezdívku Docent, je o něčem jiném, než převzít odpovědnost za 10 miliónů lidí. To chce odvahu. Já ji zatím u výše jmenovaných nepostrádám.