Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.02.2016 15:06:02 - cibulka

Jak vidíte Vaši budoucnost?

Chcete zůstat v politice co nejdéle a co nejvíce toho prosadit nebo byste spíš chtěl hnutí dostat na nějakou úroveň, vrátit se k podnikání a zůstat třeba čestným předsedou hnutí bez aktivní účasti v politice?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.03.2016 14:47:16 - Andrej Babiš
Šel jsem do politiky, protože mě štvalo jak tady tradiční strany rozebírají veřejné prostředky a majetek, kterým platím z našich daní. Za dva roky jsme dokázali to, co některé strany nezvládly za 10 let. Podařilo se nám prosadit zákon o zveřejňování smluv a výběrových řízení, prosadili jsme kontrolní hlášení, které výrazně omezí podvody s DPH, spustili jsme speciální policejní tým Kobra, který se specializuje na daňové úniky, zavádíme EET, které narovná podnikatelské prostředí a pomůže slušným a poctivým podnikatelům. Je toho ale fakt stále moc co dělat. Teď se chci soustředit na prosazování změn, které se týkají výběru daní, prokazování původu majetku, snižování daní a hlavně chci stavět dálnice. Je ostuda, že tahle země nebyla za 25 let schopná dobudovat základní dálniční síť a některé kraje jsou stále odříznuté od rychlých silnic a města a obce zatěžuje nadměrná kamionová doprava. To co jsem napsal je očividně program přesahující čtyřleté období.  Uvidíme, co se stane po příštích volbách, ale aktuálně končit nehodlám. Chci se zaměřit na to, abych splnil co nejvíce předvolebních cílů a hlavně, abych výrazně omezil korupci v naší zemi. Držte mi palce, AB Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE