PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.02.2016 20:30:55 - venos

Babiš nechce uprchlíky

Pane poslanče, pan Babiš opakovaně vytrubuje do médií že nechce přijímat uprchlíky ani dobrovolně, a to i v době, kdy se provalilo že, vláda dojednává první várku běženců. Máte nás za hlupáky? Je ve vládě, tak at´ prostě maká a zařídí to. Na co se chce vymlouvat?
Státy, které pro kvóty hlasovaly, běžence nepřebírají, a my co jsme byli proti, je šplhounsky plníme?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.02.2016 20:46:01 - PhDr. Zdeněk Soukup
K tomu mohu říci jediné - pan Babiš není ve vládě sám. Rozhoduje se tam hlasováním. Pokud vím, v otázkách migrace nenachází pan Babiš podporu ani u všech ministrů za ANO. Mohu Vás ale ujistit, že moji podporu, jakož i podporu většiny poslanců ANO má. Na jedné straně to svědčí o tom, že nejsme stranou jednoho muže, na straně druhé to vyvolává u veřejnosti pochybnosti. Musíme si to vyříkat. Podobný problém má i většina dalších politických klubů současné sněmovny. Otázky migrace rozdělují názorově celou společnost. A to je špatně. Oslabuje nás to v době, kdy bychom se měli semknout.