PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.02.2016 21:07:20 - venos

Babiš nechce uprchlíky II

Děkuji za reakci. Výmluva na názorovou pluralitu je v takto zásadní věci podle mě falešná. Navíc někde na facebooku ANO pan Babiš psal, že si to v ANO vyříkali a jeho názor je názor ANO. Bud´tedy máte ve vedení . anarchii nebo je to jen komedie na voliče. A proč pan Babiš třeba nepohrozí vystoupením z vlády? Nebo jiný nátlak na Sobotku. Musí vědět , že Sobotka je zbabělec a vždy uhne. Ono bylo přijímání migrantů v koaliční smlouvě?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.02.2016 21:56:27 - PhDr. Zdeněk Soukup
Já mohu říci jenom to, že mám na řešení migrace podobný názor, jaký má pan Babiš. Ostatně, když si projdete můj profil na PL anebo na fb, pochopíte. Odmítám, že bychom hráli nějakou komedii pro voliče. Otázky proč nepohrozí vystoupením z vlády anebo nevyvine jinou formu nátlaku na premiéra Sobotku byste měl položit panu Babišovi. Za sebe mohu říci, že bych mu to nedoporučil. Neměl byste zapomínat, že ANO nemá ve vládě většinu. Nepochybuji o tom, že KDU-ČSL je v otázkách migrace bližší stanovisko ČSSD než ANO. V tomto případě je užitečnější být členem vlády. Z opozičního postu by pan Babiš těžko mohl vést podobná jednání, jako minulý týden v Holandsku, kde se sešel s premiérem státu, který předsedá EU. Místopředseda vlády jedná bez většího zájmu českých médií i s dalšími osobnostmi. Jenom na okraj - je asi nejlépe jazykově vybaveným členem vlády. To je velmi důležité.