Bc. Šárka Konečná

Impotence jakékoli vlády je obrazem její voličské základny..
  • BPP
  • Brno-Vinohrady
  • zastupitelka měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.02.2016 1:22:15 - KIZBERT

podporujete muslimské immigranty a souhlasíte s jejich příchodem do ČR?

jaký mate názor na sexuální útoky v Kolíně na Rýnem?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.03.2016 19:14:51 - Bc. Šárka Konečná
Dobrý den, současný celoevropský trend v přijímaní uprchlíku nepodporuji a stavím se zcela proti němu! Evropská politika dělá řadu chyb. Ano, Evropa musí podat pomocnou ruku, ale tam, kde je to opravdu potřebné -  to znamená humanitární pomoc v postižených oblastech a vojenskou intervenci, aby nedocházelo k prorůstající krizi v zemích, odkud k nám uprchlíci přicházejí. Dále je třeba rozdělovat mezi tzv.ekonomickým uprchlíkem a válečným. Uprchlíkům z VÁLEČNÉ - a to zdůrazňuji -  zóny je jistě potřeba podat pomocnou ruku. Postarat se o děti, ženy a nemohoucí, ne o dobře stavěné a urostlé chlapce, kteří by se mohli postavit, jako vojenská síla na odpor v postižených oblastech.Evropa, potažmo Česká republika, by se především měla soustředit na blaho SVÝCH občanů a zajistit právě JIM důstojné podmínky pro život. V době, kdy pořádáme sběry vršků pro naše děti, kdy nejen důchodci ale i řadoví zaměstnanci mají co dělat, aby vyžili ze svého příjmu.
K Vašemu dalšímu dotazu: sexuální útoky na ženy a dnes už víme, že to nebylo ojedinělé a pouze v Kolíně nad Rýnem, to je právě samotný důsledek vývoje uprchlické krize. Když se evropská křesťanská kultura míchá s kulturou, kde ženy nemají svá práva a jsou považovány za něco druhořadého. Teď mi dovolte úhel pohledu imigranta, který řadu týdnů a měsíců zdolává krkolomnou cestu a dostane se do vysněného "ráje", kde uvidí poodhalenou evropskou ženu, která ho intenzivně přitahuje a může si jí vzít, protože ve své zemi (ač druhořadou) ženu jen tak znásilnit nemůže, co asi udělá.... 
Rodí se nám zde nová sorta lidí, která si zde bude moci dělat co bude chtít a to s minimálními následky, a která bude živena občany EU. Jednu podobnou skupinu obyvatel už v naší republice máme a víme, jak se integrace těchto obyvatel za více jak čtyřicet let "povedla". 
Omlouvám se Vám za opožděnou reakci na Váš dotaz.
S pozdravem Vaše 
Šárka Konečná