Ing. Antonín Maštalíř

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.02.2016 9:53:23 - neprachy

Neznemožňuje zvolení senátorů na severní Moravě

na podzim vyjádření a činnost senátora ČSSD za Kladno Dienstbiera. Jedná se o nejméně populárního politika v ČR. Zatím jsem neviděl žádnou reakci od senátorů zvolených voliči severní Moravy jež z názory pana Dienstbiera nesouhlasí. Co je pro vás v politické činnosti důležitější a to zájmy voličů a občanů, kteří Vás volí či loajalita s politikem, který je ve stejné straně , ale nehájí zájmy Vašich voličů? Volič ze severu Moravy

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.03.2016 17:05:36 - Ing. Antonín Maštalíř
Odpověď na Váš dotaz je prostá, pan senátor Dienstbier, který je zároveň ministrem ve vládě, předkládá v Senátu řadu materiálů, se kterými ne vždy jako senátoři zvolení za ČSSD souhlasíme. Jako poslední příklad uvedu materiál z posledního zasedání pléna ohledně výroků pana prezidenta, kdy pan senátor Dienstbier obhajoval usnesení jež navrhli vesměs pravicoví senátoři. Já jsem jeho názor nesdílel a hlasoval jsem opačně. Ovšem na druhé straně s Vámi nemohu plně souhlasit, že pan senátor Dienstbier nehájí zájmy našich voličů, protože naopak pracuje hlavně i v sociální oblasti a legislativě, kde již pomohl narovnat řadu letitých problémů, kterým se předcházející politické elity vyhýbaly.