Mgr. Šimon Heller

  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.02.2016 19:40:37 - Docent

Inkvizitor 21. století 2

Ještě jednou dobrý den pane učiteli, nepochybuji o tom, že to v politice dotáhne daleko, protože tradičně odpovídáte na něco jiného než jsem se Vás zeptal. Je to opravdu takový problém odpovědět jasně a srozumitelně? Má otázka zněla na film Jméno Růže s styl myšlení jedné z hlavních postav, která ač o mluví pořád o Bohu a mravnosti je plná nenávisti proti všem, kteří to nevidí úplně stejně. Dost silně mi tu postavu připomínáte. Čili ještě jednou kde se Ve Vás (křesťanovi) bere tolik nenávisti? PS: Paní Baborovou vůbec neznám, nevolil jsem ji a nikdy jsem s ní nemluvil ale ona byla na rozdíl od Vás řádně zvolena ve volbách. Jinými slovy řečeno má demokratickou legitimitu. O tom kdo bude zastávat tu či onu funkci se přece nerozhoduje řvaním na náměstích ale v řádných volbách. Vy s tím nesouhlasíte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.02.2016 11:12:31 - Mgr. Šimon Heller
Dobrý den,
1) Film o kterém mluvíte jsem neviděl, takže konání postav nemůžu komentovat2) Demokratickou legitimitu se vyjadřovat, sepisovat petice a účastnit se demonstrací má každý občan
Přeji vše dobré.
S pozdravem
Šimon Heller