Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.03.2016 13:51:41 - Jája a Pája

koalice

Dobrý den, vím, že koaliční strany nejsou z jednoho těsta a neshodám se nevyhnete. Proč ale vždy přichází před volbami? zajímá mě to i proto, zda si dokážete představit, že byste v této trojkoalici pokračovali i po volbách? Já totiž od sněmovních voleb žádnou zásadní změnu nečekán. Vy posílíte na úkor ČSSD, ODS na úkor TOP 09 a nové extrémistické uskupení možná zabodují na místo úsvitu. Možná posílí i Lidovci na úkor ČSSD. Vidíte to podobně? PS: Samozřejmě vím, že koalice se formálně tvoří až po volbách, ale mě zajímá Váš názor teď. :)

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.03.2016 14:44:49 - Andrej Babiš
 

Dobrý den, sněmovní volby jsou neuvěřitelně daleko, může se stát hrozně moc věcí, nerad bych teď něco předpovídal a to ani to, na čí úkol posílíme. Já si můžu jen přát a pracovat na tom, aby hnutí ANO přesvědčilo většinu lidí v České republice, že se politika dá dělat jinak, transparentně, efektivně,  a tak aby jí lidi rozuměli. Díky tomu pak dostaneme ještě více hlasů než v předchozích volbách. Jestli to ale za rok a půl bude reálně stačit na účast ve vládě, a koho nám tam voliči pošlou, nevím. Ale věřte, že už jsme teď zkušenější a budeme se při případném skládání vlády lépe rozhodovat a to i při psaní koaliční smlouvy.Mějte se dobře, AB