Jaroslav Kubera

Zemřel dne 20.1.2020 ve věku 72 let
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,5. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.03.2016 15:55:27 - celkem spokojený důchodce

Připravujeme se na Brexit?

Nenastal už čas začít v rámci V4 připravovat nové mezinárodní smlouvy?
Předesílám, že já jsem do toho spolku nechtěl. Vím dobře jak to koncem 50. let vznikalo. Už tehdy Jean Monnet (prostřednictvím Roberta Schuhmana) politikařil a intrikoval proti Británii, kterou se snažil z jednání vyšachovat, dobře si vědom jaký názor na ten spolek má britský min. fin. sir Stafford Crips a PM Clement Attlee. Už tehdy to bylo na hony vzdálené byť jen zdání procesu, který lze považovat za demokratický.
K tomu, abych se mohl svobodně pohybovat po Evropě, obchodovat s ostatními státy a uzavírat s nimi bi- a multilateální smlouvy na základě vzájemné výhodnosti nepotřebuji žádného evropského prezidenta, min. zahraničí, komisi, vlajku, hymnu a desetitisícovou armádu skvěle placených, nikým nevolených úředníků (+další tisíce podržtašků napříč Evropou), kteří chrlí další a další nesmyslná nařízení a pravidla, bez ohledu na to, že Titanik se potápí, tančí na palubě.
c.s.d. (celkem spokojený důchodce)

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.