Mgr. Kateřina Valachová, Ph.D.

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.03.2016 8:18:42 - martin1975

inkluze


mohl bych Vás požádat o vysvětlení následujících otázek? Jsou to otázky, na které budu muset svým dvěma dcerám v brzké době odpovědět. Bohužel správné odpovědi neznám a lhát jim nechci.
Čím se provinily mé dvě dcery vůči České republice, že jim tato republika upírá právo na normální vzdělání. A místo toho jim předepisuje tzv. inkluzivní vzdělání, tedy vzdělání současně s mentálně postiženými, sociálně nepřizpůsobivými a nejlépe ještě s intelektuálním a kulturním obohacením, které se blíží k hranici našeho kdysi suverénního státu. Jak mám vysvětlit svým dcerám, že pro zajištění normálního vzdělání budou muset opustit své školy, do kterých chodí rády, mají tam kamarády atd., a přejít do školy soukromé? Jak jim mám vysvětlit, že jejich rodiče na ně budou mít ještě méně času, protože budou muset více pracovat, aby na soukromé vzdělání měli dostatek finančních prostředků?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.