PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.03.2016 11:18:29 - lazi

Volby na Slovensku

Již známe výsledky voleb na Slovensku a rovněž vyjádření politiků z různých stran. Je zarážející, že se všichni rozhořčují a jsou pobouřeni tím, že se do parlamentu dostala krajně pravicová strana. Takové farizejství je příznačné pro naši politickou scénu. Jak je možné, ž se stejnou vehemencí neodsoudili fašistický puč na Ukrajině? A naopak mu vyslovují plnou podporu? Není to téma pro odhalení pravé tváře těchto profašistických farizejů?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.03.2016 10:13:25 - PhDr. Josef Skála, CSc.

Ti, co se křižují nad Kotlebou, puč na Ukrajině nejen neodsoudili, ale přímo mu asistovali. Ozbrojený útok na tamní státní úřady začal ve chvíli, kdy ministři zahraničí Německa, Francie a „Polska z Kyjeva teprve zvedali kotvy. Poté, co dali tehdejšímu prezidentovi záruky „smírného řešení“ a jeho ani ve skrytu duše nenapadlo, že by snad uvaděčkou nacistické verbeže mohla být i tak vysoká delegace s mandátem EU, a zakázal pořádkovým silám zasáhnout podle zákona.

Televize mlčí a mlží. Leckdo pak zapomíná tím snáz. Pravdy, k nimž se vracíte, třeba připomínat o to častěji a bez všech skrupulí.