PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.03.2016 11:29:47 - lazi

Volby na Slovensku

Podle výsledků voleb na Slovensku se do parlamentu dostala krajně pravicová strana, kterou mnozí naši politici označují za stranu koketující s fašismem a tento trend vývoje politiky ve společnosti odsoudili. Jak je možné, že stejným způsobem neodsoudili nepopiratelně fašistické prvky vývoje na Ukrajině, nebo slavnostní pochody veteránů SS v pobaltských zemích?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.03.2016 10:14:18 - PhDr. Josef Skála, CSc.

To bych podepsal všemi deseti. Panstvo se nad fašismem durdí jen tam, kde se mu to hodí do krámu. Advokátem Kotleby nejsem ani náhodou. Krev na rukou však nemá. Ukrajinská chátra se k nacistickému rodokmenu hlásí ještě mnohem neomaleněji. A má za sebou i teroristický státní převrat a „protiteroristickou operaci“, která stála tisíce životů a zdevastovala Donbas. Její pobaltští kumpáni se rojí kolem esesáckých válečných zločinců a pod jejich monstrancemi z z II. světové války mašírují hlavními městy. Státní moc to blahosklonně toleruje. A  tamním Rusům – národu, který pro Hitlerovu porážku vykonal víc než kdo jiný – upírá řadu občanských práv.

Máte pravdu. Ten dvojí metr už našim svatouškům tak snadno procházet nesmí.