PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.03.2016 8:49:59 - Judr. Ladislav Roten

PR

Pane poslanče, zdá se mi to, anebo mediální / PR prostor pro drtivou část poslanců ANO je zcela zanedbatelný? Nebýt PL, ani nevím, že třeba Vy osobně jste ve sněmovně, není to trochu paradoxní?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.03.2016 15:02:08 - PhDr. Zdeněk Soukup
 Musím se přiznat, že novinářům zvlášť nenadbíhám. Jako dlouholetý reportér ČT jsem si užil mediální pozornosti až až. Nicméně dávám Vám za pravdu - ve chvíli, kdy cítím potřebu něco říci, mám s proniknutím do médií problém. Chyba je možná na mé straně. Možná je chyba také tak trochu na straně našeho PR týmu ... Hlavní problém ovšem vidím na straně médií. Vytvořili si poměrně úzký klub mediálně preferovaných tváří. Doufám, že je v tom JENOM POHODLNOST pánů novinářů. Nicméně doporučuji Vám, máte-li zájem, seznámit se s aktivitou a myšlenkami jakéhokoliv poslance na www.psp.cz. Tam si rozkliknete daného poslance a na jeho stránce se můžete seznámit jak  hlasoval k jednotlivým zákonům, kolikrát interpeloval, kolik podal návrhů zákonů, kolik podal PN. Jsou tam i stenopisové záznamy všech jeho vystoupení v rozpravách.