Josef Zahradníček

  • KSČM
  • Vysočina
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.03.2016 14:51:47 - NEBOJimSA

teroristické útoky

Myslíte, že když skončí uprchlická krize, skoncuje se tak i s terorismem? Podle mě ne. Nemyslíte, že je tak třeba začít nějak jednat? Je evidentní, že všechny nynější postupy a rádoby řešení selhávají

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.03.2016 11:20:13 - Josef Zahradníček
Zdravím Vás ze Studence

Děkuji za dotaz, který je dle mého názoru na seminární práci a nebo na několikahodinovou debatu.
Ale v krátkosti k věci.
Osobně vidím v této věci velké selhání zvolených poslanců a orgánů v EP. Tito poslanci museli vědět, co se děje v jejích zemích, a jak se angažují jejích vlády v různých konfliktech, a ne to svádět na "ne demokratické režimy". Mám za to, že světový terorismus začal dříve, než uprchlická krize. To je důsledek neakceptování daného světového pořádku. Rozdílná je mentalita nás Evropanů a zbytku světa. Vyvážení demokracie po vzoru USA je od počátku dle mého názoru cestou, jak zničit jednotlivé státy EU. Jak tento problém rychle vyřešit je na Nobelovu cenu za mír a spolupráci.
Snad je ještě v silách politiků se domluvit a ne stále ustupovat a řešit problémy vojenskou silou. Nechápu pojem "Islámský stát",nevím kde sídlí, jaké má hlavní město a své představitele. Denně však slyšíme, že se s ním "bojuje", a že je ho třeba zničit. Nebo on zničí nás. Co, ale dělají světové organizace včetně OSN? Co dělají světové mocnosti?  Mám za to, že to mnohým představitelům některých zemí to plně vyhovuje, protože jich se to konkrétně netýká. Oni a jim podobní  mají své zisky z prodeje všeho možného a proč se nějak více angažovat. Snad se  nečeká na novodobého světového  "spasitele", který to za ně vyřeší.
Pokud  nezačnou odpovědní rychle jednat a konkrétně konat po událostech z tohoto týdne, tak potom bude konat druhá strana a bude to s naší bezpečností a s našimi hodnotami asi velice zlé. Snad není ještě pozdě.

S pozdravem

Josef Zahradníček - poslanec PS