Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.03.2016 22:08:21 - loucny

s kým do koalice?

S kým byste po volbách byli ochotni jít do koalice?Sice chápu, že okamura nemá rád usvit, protože ho podrazil, ale programově máte k sobě jasně nejblíž a kdyby byla možnost jít do vlády s usvitem, tak byste to podpořili? Co další strany?Kdo ze stran ano, čssd, kdu, top, ksčm, ods je vám nejblíž? Obávám se ale, že jsou stejně spolu domluvení a vznikne slepenec ano+čssd+ods nebo čssd+ano+ksčm.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.03.2016 22:35:49 - Radek Rozvoral
Dobrý večer, o koalici je zatím hodně předčasné mluvit. Pro nás je důležité a na prvním místě prosazení ústavního zákona o obecném referendu bez jakéhokoli vyjímání důležitých témat a bez stanovení nutné hranice učasti voličů pro platnost referenda. Každé referendum, aby mělo smysl, musí být také závazné pro Poslaneckou sněmovnu. Dále je pro nás důležitá přímá volba poslanců, hejtmanů, primátorů a starostů. Jejich osobní, hmotná a trestní odpovědnost. Ten, kdo nám pomůže tyto zákony prosadit, mohl by být v budoucnu naším koaličním partnerem.