Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.03.2016 10:02:30 - marieL.

http://www.parlamentnilisty.cz/profily/Mgr-Jana-Cernochova-1952/clanek/Ctvrta-Janicka-Cernochova-dostala-jmeno-Andrea-68480

Nic ve zlém, ale myslím, že vy nejste důvod, proč jsou děti na živu. Nebo jste k tomu přispěla nějak víc, než že jste je pojmenovala a pochovala? Taky by mě zajímalo, zda se radnice dál nějak zajímá o jejich osud, případně na něj přispívá? Děkuji a nevykládejte si můj dotaz jízlivě. Rozhodně ho tak nemyslím.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.05.2016 10:58:49 - Mgr. Jana Černochová
 


Dobrý den,

nejsem si vědoma toho, že bych si kdy přiznávala za záchranu dětí umístěných do našeho radničního babyboxu nějaké mimořádné zásluhy. Mým příspěvkem bylo snad jen to, že jsem stála u rozhodnutí babybox na radnici Prahy 2 zřídit, a to i přes určitý odpor, který tento způsob záchrany dětí vyvolává. Připomínám jen, že náš babybox byl v pořadí 33. a vůbec první mimo nějaké zdravotnické zařízení. O osud dětí umístěných do našeho babyboxu se samozřejmě dál zajímám.

Jana Černochová