ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.04.2016 15:41:39 - Evsa

Jak se stát členem

Zdravím pane Bartoši, velice si Vás vážím za to, že se nebojíte otevřeně říkat to, co se skutečně děje. Více jak pů roku nesleduji TELEVIZI, protože z těch lží mi bylo na nic, díky bratrovi, který žije v Praze, jsem divákem nezávislé televizea posluchačem nez.rádia. Bylo mi na nic, když jsem ve zprávách slyšela, jak naše media prezentovaly demonstraci 26.3. v Praze, které jsem se aktivně zúčastnila a již se chystám na další 9.4.. Bydlím ve Šluknovském výběžku a úplně mě drtí, jak jsou tady lidi v poklidu, vůbec nevěří, že se už něco děje, dokonce i manžel, který má už asi vymytý mozek (několik let sleduje od rána do večera jen a jen ČT24) mi řekl, že jsem nesoudná skeptička, protože mám strach o naši zem. Chci se zeptat, jak se stát členkou Národní Demokracie. Tady u nás lidé nemají o PRAVDU zájem. zdravím a NEDEJME SE !!! eva

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.05.2016 11:50:42 - Národní Demokracie
 Dobrý den,o podmínkách členství se nejvíce dozvíte na našem webu. Rádi Vás mezi sebou přivítáme, jen prosím - uvědomte si závažnost tohoto kroku. Budete ostouzena a onálepkována. Za příznivá slova děkujeme.Bohumil Šourek, sekretář Národní demokracie.