PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.04.2016 9:40:16 - Sluníčko sedmitečné

Stoji za migracni invazi Nemecke vedeni a predstavitele EU ?

Dobrý den,jelikož Německo pozvalo migranty,nestanovuje strop příchozích,je možné,že Německo s neziskovkami spustilo lavinu migrantu ???Že je to projekt Německa a představitelů EU ??? Šlo by to zřídit,jako tajný projekt,či je to ten project Euromed,který se vymkl kontrole ?????
Jak je možné,že Makedonie si uhlídat hranice,Španělsko též,který mě hranici s mořem a Řecko ne ??? Je možné,že Řecko hrálo roli v migraci a mělo tajné dohody s představiteli EU ????
Merkelova i přes odpor Němců nemění kurz,je snad donucena spustit občanskou válku v Evropě USA ???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.04.2016 0:09:19 - PhDr. Josef Skála, CSc.
 

Hezký den i Vám,

jsou věci, doložitelné "černé na bílém". U té, na niž se ptáte, je to nad síly. Pak nezbývá než skládat "pucle" z toho, o čem není pochyb. Přesně tak to dělal už komisař Vacátko. 

Německá kancléřka není žádný génius. Jistě však ani politická naivka. Deset let tancovala slalom, který si počkal, kam se vrtne většina a k té se pak přidal. Teď dělá pravý opak. Už přes rok a s rizikem, že ji to smete. Z vlastní vůle to nebude. Musí být pod tlakem, jemuž se neodmlouvá.  .

"Unipolární" svět končí. Amerika má větší dluh, než celý svět od časů Sumeru. Z planety by však ráda parazitní rentu na věčné časy. O to víc potřebuje konkurenty ve stavu, kdy si nebudou vyskakovat. "Arabské jaro" na dálkový ovladač - a agrese proti řadě muslimských zemí - vyvezly chaos do sousedství Evropy. Proti útoku na Irák ještě Berlín mrmlal. V případě Sýrie to už smí jen šeptem. 

Tolik válečných zločinů podnítí i stěhování národů, Takoví hlupáci, aby to netušili, nevládnou ani za "velkou louží". Kázání, že Klokánka musí dělat Evropa, spustili právě tam. Kancléřka v tísni mu dělá jen reprobednu. K té tísni indicií aspoň pár. Už se k Vám doneslo, čemu se říká "Kanzler Akt"? Roky se váhalo, zda nejde jen o fámu. Pak ale napsal memoáry generál Gerd Helmut Komossa: Jen co odešel do penze z postu šéfa vojenské tajné služby MAD. A doložil tu z první ruky, že jde závazek západoněmeckých úřadů z května 1949, přijatý proti předání moci americkou okupační správou.

"Kanzler Akt" je z těch "vázacích", mám-li si pomoci pojmem, co je "in"., Kdo chce být kancléřem, musí ho napřed podepsat. Jako místopřísežnou přísahu, že cokoli označí za sféru "svých životních zájmů" Washington, kancléř ho musí poslechnout na slovo. Komossa tvrdí, že až do roku 2099.

Kancléřka dává dvojí premiéru. Už coby první sukně, co to dotáhla tak daleko. První je však i v tom, že honila politickou kariéru už v NDR. Týpky, co to pak dělají i v opačném dresu, jsou ideální hříčka. I na práci, již by si jiný troufl všelijak sabotovat. Kufr se z nich zvedá i u nás. Je to pár týdnů, co přišel s pikantním životopisem "Bundesmutti" devátý kanál izraelské televize. Kancléřku nazývá "hadím vejcem Stasi". Co vše tu tvrdí, je téma pro experty. Proč s tím brnká na nervy teď, si však spočítá i zdravý selský rozum. Konkrétních motivů bude víc. Včetně "Transatlantického obchodního a investičního partnerství" (TTIP), jimž chtějí USA dostat Evropu do kolen poskoka, jakým je v NATO, i ekonomicky. "Migrační politika", zralá na svěrací kazajku, bude pod stejnou hlavní na spánku.