Martina Dlabajová

  • ANO 2011
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.04.2016 9:44:56 - Margitka

Evropská unie

Proč EU stále prosazuje kvóty, když je nad slunce jasné, že nefungují? A pokud můžu, mám ještě jeden dotaz. Kdyby EU nebyla, myslíte si, že by vlivem mezinárodních událostí byla válka? I když mám k EU výhrady, myslím, že je to nyní jediná pojistka proto, aby válka nebo nějaké větší ozbrojené konflikty nezačaly. Hezký den přeje občanka jménem Margita

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.04.2016 8:15:25 - Martina Dlabajová
Vážená Margito,
děkuji Vám za dotaz. Nemohu jinak, než s Vámi naprosto souhlasit. Jeden z hlavních přínosů EU vidím právě ve sjednocování a spolupráci evropských států. Právě za účelem zabránění válek na evropském kontinentě byla evropská integrace v padesátých letech minulého století odstartována a tento svůj cíl prozatím plní.

Co se týká prosazování přerozdělovacích kvót navrhovaných Evropsku komisí, nemyslím, že jejich zavedení je vhodné a že s jejich pomocí uprchlickou krizi vyřešíme.

Více k tomuto tématu naleznete také na mém webu: http://www.dlabajova.eu/novinka/evropsky-parlament-prijal-rezoluci-o-uprchlicke-krizi-nesouhlasim-s-ni

S pozdravem,

MD