Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.04.2016 9:52:00 - loucny

Je dnes německo nacistické?

Mně přijde, že dnešní německo je nacistické. Akorát místo židů to jsou bílí němci, kteří mají menší práva než ostatní. Třeba:
1)Mají menší svobodu slova než migranti - ti můžou vyhrožovat, že je zabijou, zatímco bílí němci nemůžou ani říct, že migranty nechtějí, aniž by byli obviněni ze šíření nenávisti.
2)Při přidělování obecních bytů mají migranti výslovně přednost před bílími němci, dále mají hromadu dávek zadarmo, nárok na příspěvek na náboženství apod....na to bílí němci nedosáhnou
3)Kriminalita migrantů je ignorována policií, zamlčována uřady a novinami, zatímco bílí němci jsou postihováni, i když neporuší zákon - třeba za učast na povolené demonstraci jsou vyhozeni z práce, policie jde na ně s vodními děly atd.
Podle mě to jsou jasný znaky nacismu, že jedna skupina dle rasy má menší práva než ostatní - je to nad slunce zřejmé...
Vlastně i čr mně přijde nacistická - romové mají neziskovky hrazené státem, mají vyšší dávky než bílí apod.
Co si o tom myslíte vy - o německu i čr?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.04.2016 14:05:02 - Radek Rozvoral
Dobrý den, to co popisujete má samozřejmě k nacismu hodně daleko, ale je potřeba se tomu bránit a udělat vše pro to, aby vždy měli všichni stejná práva, ale také stejné povinnosti. Toto všechno, co jste napsal je pozitivní diskriminace, která nadřazuje ty, kteří pro rozvoj a blaho země neudělali skoro nic a děje se to proto, aby měli vyznavači levičáckého centralismu, přerozdělování a byrokracie poslušné voliče. Přeji hezký den a ať se Vám daří.