Jana Vaňhová

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.04.2012 19:54:23 - Oskar Bettelheim

odpověď na dotaz

Paní hejtmanko, kdo je pro Vás v budoucích volbách v kraji největší soupeř? Mluvilo se jeden čas o panu Paroubkovi, ale ten mi jako soupeř nepřijde, navíc místní ODS a TOP 09 mi přijdou ještě slabší. Jako žena ženě Vám přeji vše dobré a věřím, že zvítězíte na plné čáře - ostatně jako obvykle. Držte se.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.04.2012 13:35:03 - Jana Vaňhová
Své obavy z letošních krajských voleb bych rozdělila do dvou rovin. Ta první spočívá ve vzniku řady nových politických uskupení v Ústeckém kraji, za kterými stojí buď neznámí finanční dárci nebo bohatí podnikatelé. Všichni přitom můžeme prakticky v přímém přenosu na příkladu Věcí veřejných sledovat, že takto vzniklé politické subjekty nejen, že nemají žádné politické vize a zájem pomáhat obyčejným lidem, ale berou své působení v politice spíše jako byznys než službu lidem.

Druhá moje obava, která se již začíná naplňovat, spočívá ve výrazném zhrubnutí politické kultury v našem kraji. Bývalí neúspěšní celostátní politici nebo nově vzniklá sdružení totiž stavějí svůj program pouze na tom, jak očernit, pošpinit své politické oponenty a neštítí se lhát, vymýšlet si a manipulovat se skutečností.