Mgr. Šimon Heller

  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.04.2016 7:20:29 - Brouk Pytlík

Vážený pane učiteli,

Funkcí ctrl+c jsem si dovolil sem přetáhnout Váš úžasný výrok: "Ne náhodou putoval Mojžíš s Izraelity po poušti 40 let. Dnes jsme stále ve fázi, kdy řada lidí kolaborující s minulým režimem zastává vysoké funkce a má vliv. Věřím, že se to změní." Že se právě Vy opíráte o Písmo, považuji s Vašimi postoji spíš za rouhání než za projev chytré zbožnosti. Vím, o čem mluvím, protože v 70. a 80. letech jsem se dost angažoval v strukturách tzv. "podzemní církve" (nevím, zda jste o něčem takovém vůbec slyšel). Všiml jsem si, že odpovídáte pouze na některé otázky, což je také zajímavé, ale nebudu to komentovat. Úžasné je, jak jste jako křesťan (??) až po okraj naplněn nenávistí a netolerancí! A Váš výrok opřený o Písmo (navíc!!), který by se dal přeložit asi jako: "Generace pamětníků musí vymřít, abychom mohli opět svobodně (?) přepsat dějiny", je skutečně neomalený! Víte vůbec, co říkáte (píšete) a že se jednou budete i z tohoto zodpovídat (pokud však doopravdy věříte)!?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.04.2016 10:36:39 - Mgr. Šimon Heller
Dobrý den,
1) pokud je pravdou, co píšete, překvapuje mě, že Vám citace z Bible vadí2) zodpovídat se budu, ale určitě ne Vám3) Na tomto serveru odpovídám na všechny otázky, a často na dost hloupé4) ano, jsem přesvědčen, že pro očistu společnosti od totalitního smýšlení je třeba minimálně 50 let, jinde se v Bibli mluví až o 10 generacích, já jsem však optimistou
Přeji pěkný den.
S pozdravem
Šimon Heller