PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.04.2016 7:00:25 - venos

Vezmete si migranta domů?

Dobrý den, jakto že se pan Babiš obklopuje takovýmito lidmi a zřejmě má jejich důvěru?
Vždyť ten člověk ničí Babišovu image migrantobijce, i když jenom falešnou.
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Babisuv-elitni-poradce-Budme-pripraveni-prijimat-do-nasich-rodin-lidi-tmave-pleti-372119

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.04.2016 19:03:41 - PhDr. Zdeněk Soukup

Předně se musím ohradit proti tomu, že by pan Babiš, já anebo jiný poslanec z klubu ANO, že bychom byli migrantobijci. Naopak, my chceme lidem, kterým ve válečných zónách hrozí nějaké nebezpečí, pomáhat. Ovšem ne tím, že z nich uděláme uprchlíky a Evropu uvrhneme do chaosu. Dáváme přednost řešení příčin migrace u nich doma. Nechápeme například, proč už se NATO dávno nevložilo do likvidace Islámského státu anebo alespoň ochrany hranic Schengenu a do boje proti pašerákům lidí.

Odpověď na vaši otázku proč má pan Babiš kolem sebe lidi, kteří mají na řešení migrace jiný názor, než on, je jednoduchá. Obklopuje se odborníky, kteří rozumí financím a ekonomice. Je především ministrem financí. Lidé kolem něj mohou mít /a skutečně mají/ k migraci postoje různé. To ostatně platí i pro poslanecký klub ANO. Do jisté míry to vyvrací, že ANO je stranou jednoho muže. Naopak, potvrzuje to, že v politickém hnutí ANO vládne názorová pluralita. Abych byl spravedlivý, tento princip vůči migraci uplatňují i ostatní parlamentní strany.