Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.04.2016 18:19:24 - Greyw

David Černý sochy

Když jsem zjišťoval jaké půvaby našeho krásného hlavního města Prahy přitahují turisty, narazil jsem se znechucením na další dílo "extravagantního umělce" Davida Černého. Výtvor se nachází ve dvoře Hergertovy cihelny (předpokládám soukromé veřejnosti přístupné prostranství), na Praze 1. Jde o dvě močící sochy do mapy České republiky. Cítím hluboké znechucení, že něco podobného bylo vůbec vytvořeno. Uvědomuji si že jde o malichernost, a snad by ji bylo možné řešit i peticí. Přesto Vás tímto prosím o zasazování se na odstranění tohoto "díla" vycházejícího pravděpodobně z duševně choré mysli "umělce" Davida Černého. Jaké jsou možnosti k odstranění tohoto sousoší?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.05.2016 16:44:22 - Ing. Miloš Zeman
Sdílím sice Váš názor na Davida Černého, ale vycházím z toho, že cokoli tento výtvarník vytvořil, muselo být někým zaplaceno. Adresujte tedy prosím svoji kritiku na tu instituci nebo na toho člověka, který zde vyhodil peníze.