Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.04.2016 19:36:57 - Greyw

Muslimští imigranti

Dobrý den,

co Vás vedlo k názoru, že jste především proti příjímání muslimských imigrantů? Věřím že jsme sekulární stát, kde jsou místní zákony postaveny nad zákony jakéhokoliv náboženského vyznání. Vietnamští přistěhovalci se začlenili vcelku přijatelně (naprosto rozdílná kultura, předpokládám že převážně bez vyznání), a o Turcích se domnívám - ač je jich podstatně méně (cca 40x), že to je podobné. Nejsem však obeznámen s kriminalitou těchto komunit. Věřím tak že největší problém je individuálního charakteru každého přistěhovalce, a jeho vnímání víry. To činí osobu extremistickou, či přizpůsobivou co do této problematiky. Důležité je však jak řekl jeden prezident: "Menšiny nesmí být zvýhodňovány na úkor většiny". Dle mého názoru- na všechny stejný metr, a to se týče i pro příjímání uprchlíků!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.05.2016 16:43:23 - Ing. Miloš Zeman
Položte si především otázku, proč bychom pod nátlakem Evropské unie měli uprchlíky přijímat, když tím porušujeme suverénní právo každé země rozhodnout, kdo bude vpuštěn na její území.