Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.04.2016 8:10:14 - JanazPrahy

Ukrajina

Vážený pane prezidente, vypadá to, že díky skvělým tahům V. Putina v globální politice se Ukrajina dostane zase do sféry vlivu Ruska. EU se chystá zrušit víza Ukrajincům. To by znamenalo, že ukrajinští banderovci a fašisté z pluku Azov by se mohli dostat do Evropy. Myslím. že jsou stejně nebezpeční jako islámští radikálové. (Již teď je možné narazit v posilovně na agresivní ukrajinské mladíky.) Souhlasíte se zrušením víz? I když v současné době některé podniky hůře shánějí pracovníky (prý) a přivítají levnou pracovní sílu z Ukrajiny ( což sníží cenu práce pro české zaměstnance), tak vzhledem k tomu, že ECB tiskne měsíčně 80 mlrd eur, je otázka času, kdy přijde další finanční krize. Koho pak zaměstnavatelé propustí?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.05.2016 16:41:45 - Ing. Miloš Zeman
Vítám, jestliže na území České republiky vstupují ukrajinští Češi a sám jsem se zasazoval za jejich repatriaci. Pokud jde o ostatní Ukrajince, nevidím důvod pro zrušení víz, ale to neznamená, že jsem zásadním odpůrcem zaměstnávání Ukrajinců na našem území. Nezapomeňte, že už teď zde pracuje více než sto tisíc Ukrajinců a jsou pracovití. To, že by brali práci Čechům, Moravanům nebo Slezanům, je nesmysl, protože jde o místa, o které Češi bohužel nemají zájem, protože jsou málo placená.