Ing. Zdeněk Štefek

politik ve stínu
  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,42. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.04.2016 10:39:04 - Nohavica

Lidé politikům již nevěří - vše se děje na přání EU? Politici se EU bojí...

Dobrý den, lidé spatřují v EU nepřítele a z jednoho prostého důvodu, vidí, že EU jedná na pokyny USA, ne pro zájmy občanů Evropy. Politici se bojí politiků EU a USA. Tohle nedopadne dobře. V Rakousku volby na místo prezidenta ukázali své....Lidé se bouří, možná to brzy vezmou sami do svých rukuo, budou umírat ve prospěch svých dětí, neboť nás politici zradili................vyjadřuji pocity cca 80% lidí ČR..... Co s tím???? Mají strach politici, že je USA zničí nastrčenými CIA lidmi ???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.04.2016 21:49:12 - Ing. Zdeněk Štefek
Dobrý den, máte pravdu, že lidé politikům nevěří, a vlastně nikdy nevěřili. Proto je třeba jim dát nástroje, aby mohli vyjádřit svůj postoj, nejen volbami jednou za x let, ale pravidelně, přes prvky přímé demokracie, referenda, přes možnost odvolání politiků,, je třeba jim dát ale i pravdivé informace a podpořit vzdělanost, aby si našli pravdu atd. Nedivím se, že lidé nevěří ani EU a USA - Byrokratická EU má obrovský demokratický deficit a jedná v zájmu nejsilnějších států, za přispění patolízalů (viz vyjednané výjimky).  USA  jsou světovými četníky již řadu desetiletí. Mezi USA a EU je řada společných zájmů, zároveň jsou to 2 mocenská  imperialistická  centra, která spolu přirozeně konkurují... I proti tomu je třeba se postavit, ale společně - jestliže je kapitál sjednocen, musí se sjednotit i lidi práce...