ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,72. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.04.2016 19:26:34 - jarmil

pane hejtmane

dnes bylo slavnostně otevřeno Integrované výjezdový centrum Ostrava-Jih. Chtěla by vědět jak se vyřeší příjezdová a výjezdová cesta k tomuto zařízení, stavba byla umístěna do obytné zony, kde je problém průjezd osobních vozů . Děkuji za odpověď

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.05.2016 13:42:12 - Miroslav Novák
Zhotovitel projektové dokumentace Integrovaného výjezdového centra navrhl dva výjezdy a dva příjezdy: jeden směrem na ulici Kaminského a druhý na ulici Krmelínská. Napojení na ulici Krmelínská bude realizováno po její rekonstrukci, která se připravuje. Před stavbou samotnou, stejně jako v případě všech staveb, musí proběhnout podle stavebního zákona řízení o umístění stavby, na jehož základě se vydá územní rozhodnutí. V rámci projektu se posuzuje například i napojení plánovaných objektů na dopravní infrastrukturu. V tomto případě byl projekt schválen - pro výjezd a příjezd na ulici Kaminského bylo vydáno územní rozhodnutí o umístění stavby a následně stavební povolení na základě kladných stanovisek a vyjádření zainteresovaných účastníků správních řízení. Pro úplnost - Moravskoslezský kraj není vlastníkem komunikace Kaminského, je jím Statutární město Ostrava, Úřad městského obvodu Nová Bělá.