Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.04.2016 12:14:52 - Milan Jelínek

Jen dotaz.

Vážený pane prezidente. Obracím se na Vás jako na nejvyššího velitele ozbrojených sil České republiky. I když mi už bylo 60 a nespadám pod velení, přesto by mě, jako bývalého vojáka Československé lidové armády zajímalo, co by dnes armáda(jestli se to tak ještě dá nazvat), vlastně měla bránit. Jestli tu zem co jste vrátili církvi, nebo tu co teď vláda prodala Korejcům za 1 euro/m, či ostatní kusy země, patřící Němcům, Nizozemcům, Japoncům, atd., které tajně či veřejně prodaly vlády od 90 let. Vedeme ve státě, který nám z části nepatří, žabomyší války o tom jestli s východem či západem, ale rozprodej republiky nějak unikl nám a zřejmě i Vám. Tak co ještě mimo rodiny bránit?
Nutno k tomu dodat, že jsem Vás volil, jako ze dvou zel to menší, ale dnes jsem rád. Vážím si Vás, i když s Vámi ve všem nesouhlasím. Třeba v tom, že by jste chtěli pojmenovat republiku jménem jednoho bývalého, méně úspěšného fotbalového klubu.
Ale to je asi ta správná demokracie.
Děkuji. Milan Jelínek

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.05.2016 16:37:52 - Ing. Miloš Zeman
Chtěl bych Vás upozornit, že polovina Ameriky patří Číně, protože Čína skoupila většinu amerických dluhopisů, přesto žádný americký politik nebude tvrdit, že Spojené státy americké jsou čínskou provincií. Přesně totéž platí prakticky ve všech evropských zemích, kde mají své zahraniční investice sousední státy. Víte, co bych si přál? Aby rostly zahraniční investice České republiky v jiných státech a abychom tak mohli tvrdit, že ovládáme ekonomiku těchto zemí.