ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.04.2016 15:57:36 - pavel malý

Od roku 2003 kdy funkcionáři a tehdejší poslanci ČSSD zradili

členy ČSSD, kdy jednoznačné a jednomyslné vítězství Miloše Zemana ve vnitrostranickém referendu ČSSD skončilo zradou v tajném hlasování se mi zdá, že funkcionáři ČSSD tuto zradu se snaží maskovat útoky na pana prezidenta i v této době. Znáte snad někoho lepšího na pana prezidenta? Já ne? A koho znáte vy? Nechám se od vás překvapit?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.05.2016 14:34:13 - Ing. Ladislav Šincl
Vážený pane,
já Miloše Zemana znám asi tak 20 let z doby kdy byl ještě předsedou ČSSD. V té době jsem také patřil stejně jako Vy k jeho obdivovatelům. Nicméně postupem času jsem  svůj postoj k němu změnil . Důvodem byla celá řada jeho negativních kroků, které ovšem zde nemá cenu vypisovat neboť pravděpodobně patříte  do řad jeho nekritických obdivovatelů bez ochoty přijmout jiný názor.

Dnes  díky tomuto poznání nepatřím již mezi jeho bezvýhradné obdivovatele. Proto jsem ho ani v minulé přímé volbě za prezidenta nevolil a nebudu ani  v případě, že bude opět kandidovat. Já žádného kandidáta na prezidenta nemám. Bude mi stačit když bude kandidovat nějaký slušný člověk , který bude lidi spojovat a ne rozdělovat.