PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.05.2016 8:16:06 - MichalSvoboda

diskuze

Dobrý den pane Soukup a děkuji,že konečně někdo zorganizoval diskuzi na téma Islám,kde se můžou sejít zástupci dvou táborů,protože si myslím,že současný stav společnosti se pomalu začíná vymykat z rukou jak politiků,tak policie a lidé v sobě dusí hodně vzteku. Také věřím,že existují slušní muslimové,proto se ptám:Pokud jich v ČR žije cca 55000,proč se skrývají,nevystupují a nechávají za sebe mluvit neslušné Dienstbiery,Stropnické a aktivisty HATE FREE,kteří sami osočují,uráží a podněcují k nenávisti?Pak se nikdo soudný nemůže divit,že veřejnost nespolupracuje.Je absurdní si myslet,že budu slušně diskutovat s někým,kdo mě předem označil za rasistu a xenofoba(viz Dienstbier-lidská práva?! a spol). Také Alrawi pro mě není slušný objektivní zástupce,protože byl v minulosti sám konfrontován z protiprávních výkladů Islámu.A souhlasí všichni muslimové-bez výjimky-s jeho osobou jako zastupující všechny muslimy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.05.2016 12:45:07 - PhDr. Zdeněk Soukup
Otázky, které kladete, jsou spíš určeny těm muslimům. Myslím, že jejich počet, který uvádíte, je třeba dělit deseti. Jinak děkuji za Vaše uznání.