Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.05.2016 18:29:15 - Docent

Události komentáře - Michal Hašek

Dobrý den pane senátore, zaznemal jste rozhovor redaktora čt s jihom. hejtmanem na téma pietní akt s ruskými motorkáři? Co tomu říkáte? Já ho viděl v přímém přenosu a pak ještě 2x ze záznamu, abych se ujistil, že jsem neměl halucinace. Na druhou stranu se aspoň dokonale odkopali a většina lidí se jejich vyváženému vysílání jen směje. PS: Je pravda, že Vy sám jste na černém seznamu a do živého vysílání čt nemáte šanci se dostat?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.05.2016 16:06:49 - Jaroslav Doubrava
 Dobrý den. Jak mám k M.Haškovi výhrady, tak za jeho rázné vystoupení mu tleskám. Redaktor byl natolik sprostý a neprofesionální, že v televizi už dávno nemel být. To statně celá řada zaměstnanců, nejen redaktorů také. Kdy už konečně budeme moci říci, že takové kreatury si platit nebudeme, tak jak to měl za záměr návrh zákona, který jsme připravili. Odkopali se vícero pořady. Jejich neobjektivní informováni je hanebné. Kdysi se dbalo na novinářskou etiku. Dnes se jí smějí. O žádném oficiálním černém seznamu nevím, ale pravda je, že, krom pořadu Máte slovo, se tam nedostanu.Jsem na jiném seznamu. Porošenko mne vyznamenal čestným titulem - persona non grata, pro Ukrajinu nežádoucí. Děkuji za položení dotazu a přeji příjemné dny. Jar. Doubrava