Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.05.2016 17:01:38 - Kremator

Posílení obrany hranic naší země

Vážený pane prezidente, byl jsem velmi potěšen obrannou akcí slovenských pohraničníků, kteří předčasně ukončili spanilou cestu pašeráků migrantů. Uvítal bych, kdyby ilegální překročení naších hranic bylo odměňováno klidně tímto způsobem, pakliže by to nešlo po dobrém. Myslím, že by dále bylo správné je skásnout o náklady spojené s jejich zadržením, ubytováním a deportací, však peněz při sobě nosí podstatně více, než kdejaký občan ČR, a aby měli iPhony, zatímco náš pan prezident pouhého aligátora (Uááá!)? Nelze akceptovat. Protože jim sloužíme jako tranzitní země při cestě na západ, občané cílových zemí by takovouto naší aktivitu jedině uvítali. Musíme těmto vetřelcům ukázat, že na výsostném území České republiky nejsou žádanými hosty a že tudy cesta nevede.
Jinak i přes Vaše zemanovské excesy nelituji toho, že jsem Vám dal svůj hlas při prezidentských volbách, klidně to udělám znovu.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.05.2016 16:07:03 - Ing. Miloš Zeman
Řada evropských zemí oprávněně odnímá migrantům jejich hotovost, případně i zabavuje jejich majetek a z toho pak kryje náklady na jejich udržování v uprchlických zařízeních. Je také třeba si uvědomit, že překročení státních hranic České republiky jako suverénního státu je nelegální čin, který má být jako každý nelegální čin potrestán.

A konečně jsem zcela pro postih pašeráků, kteří vydělávají nehorázné peníze na tom, že převážejí migranty. Někdy s následkem smrti, jak se nedávno stalo v Rakousku.