Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.05.2016 13:15:57 - jablkoň

dobrý den,

Vážená paní poslankyně,proč jste nebyla tak hysterická při předčasném propuštění poslace za ODS Nováka???Od dob vašich ministrů vnitra jako byl Čermák,Langr ,jediní policajti kterým věřím jsou Šlachtovo můži,já si vaší hysterickou reakci vysvětluji jedině tím,že už si nejste tak jistí jako dřív,protože kdyby policie zatkla kterého koliv poslance ODS nemůže sáhnout vedle,bohužel,vaši kmotři v každém kraji jeden Oulický,Dlouhý atd vám udělali takové jméno kterého se dlouho nezbavíte.ŠLACHTOVI A pí BRADÁČOVÉ DRŽÍM PALCE !!!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.06.2016 15:42:25 - Mgr. Jana Černochová
 Dobrý den, důvěru v tyto představitele státní moci Vám zcela jistě neberu. Otázka důvěry je otázkou subjektivního dojmu či pocitu. Na druhé straně ovšem stojí fakta a ty říkají, že ÚOOZ se opakovaně pohybuje na hraně svých kompetencí nebo je překračuje, a že výsledky jeho vyšetřování zdaleka neodpovídají mediálnímu divadlu, které kolem jednotlivých  "velkých kauz" pan Šlachta vytváří. Stačí si vzpomenout na splétání příběhu kolem tzv. kauzy Nagyová, kdy nám byl prezentován slepenec několika různých otázek, u kterých se později ukázalo, že spolu nesouvisí. K zatčení kohokoliv je třeba obvinění a důkazů. Nejsem si vědoma toho, že by kterýkoliv z kolegů z poslaneckého klubu ODS čelil nějakému obvinění a nevím, z čeho tedy vyvozujete takto příkré závěry. Právě tento Váš výrok je pro mě důkazem toho, že kriminalizace politiky a antikorupční hysterie, kterou zde ÚOOZ spolu s dalšími představiteli justice vyvolali, jde především na ruku veřejné poptávce po lynči. Veřejnost nechce vidět či slyšet důkazy, ale chce především vidět politiky v poutech, a to bez ohledu na to, zda něco provedli. Naopak v těch, kteří tyto případy vyšetřují, vidí cosi spásného, co naši společnost očistí, aniž by si připouštěla, že také tito lidé mají své ambice, své motivy a své mocenské choutky.

 Jana Černochová