Ing. Pavel Kováčik

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.05.2016 12:43:36 - Alena Klečková

cena potravin a cigaret

Nevím jak je to možné,ale výkupní cena mléka jde dolů,ale "na krámě"to vidět není! Jdou dolů i ceny energií a také to nikde vidět není,hlavně na cenách potravin.Ono kdyby to mléko a mléčné výrobky byly levnější /jako v Německu/ tak by se prodávaly více,mohlo by si je dovolit více lidí i větší množství. Také mi není jasné,proč jsou ceny cigaret všude stejné,ale cena potravin jakou si kdo vzpomene? To si to u státu tabákové firmy dobře"ošéfovali" a státu zřejmě záleží více na tom za kolik se kouří než za kolik se jí a co se jí.Vždyť ta chemie v těch potravinách je také pěkně drahá! Aby celé státem podporované pančování potravin nevyšlo dráže než normální výroba.Jak je možné,že Gothaj je všude jiný,každý výrobce má svůj,vždyť je to značka?To když Vietnamci pančujou polokecky,to je jinej rachot. Zdravím a přeju hodně sil.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.05.2016 11:54:48 - Ing. Pavel Kováčik
Dobrý den, jednotnou cenu cigaret si se vší pravděpodobností určili výrobci. Co se týče potravin, neurčují cenu výrobci potravin, ale koneční prodejci, v České republice ve většině případů zahraniční obchodní řetězce. Hezký den.