Mgr. Miluše Horská

  • BPP
  • Pardubice
  • místopředsedkyně Senátu
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,75. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.04.2012 18:17:20 - mykeš

odpověď na dotaz

Pané senátorko, co říkáte na to, že chce ministr zdravotnictví zvýšit poplatky u lékaře? A co říkáte na to, že se trojkoalice rozhodla pokračovat ve vládnutí? Domníváte se, že v tomto složení vydrží až do konce svého volebního období? děkuji za odpovědi

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.04.2012 8:44:40 - Mgr. Miluše Horská
Dobrý den, pane Mykeši.

V našem zdravotnictví utíkají peníze již v nastavení systému – spíše nesystému. Debaty nemají konce a připravované i schválené zákony v mnohých oblastech spolu nekorespondují, dokonce zacházejí až za mez ústavnosti. Na všechny neduhy jsme v Senátu pana ministra upozorňovali a byli jsme uklidňováni. Do několika měsíců se špatné návrhy odráží v praxi. Lidé by si rádi utáhli opasky, kdyby viděli u svých politiků zastání a smysl kroků, které opravdu mohou korektně platit a nevypadají jen „na oko“. Jak např. může sedět vysoký ministerský úředník v čele SR VZP a konat ve prospěch lidu? Myslím, že koalice nevydrží, a i když to není pro náš národ povzbudivé, lidé – voliči jsou po právu otrávení a naštvaní, nové volby vidím jako východisko z nouze. Arogance vlády, neochota naslouchat a být hospodářem, nejen škrtat a zvedat daně, je trystní. V tuto chvíli je nutný dál vést očistný proces. Netěší mě, že v mé odpovědi není nic pozitivního.

S pozdravem

Miluše Horská